Monday, December 31, 2012

Bilparkering


Parkering- Friends i Solna

Möjligheten till att hitta en parkering vid Friends Arena är än så länge rätt begränsad. För tillfället rekommenderas att välja alternativa färdmedel i samband med besök till Friends Arena.

Biltvätt i Punk
Allt fler biltvättar och bilverkstäder gör det nu bekvämare för sina kunder. Det kan var allt från att som vid parkeringarna vid Arlanda flygplats få bilen servad under din utladsresa till att få den tvättad under tiden du handlar.

Parkering nära globen
Det finns en del alternativ för dig som letar efter en parkering nära globen i Stockholm. I Globens parkeringshus finns det 1500 parkeringsplatser uppdelat på två fräscha inomhusgarage med moderna parkeringssystem och övervakning. Nackdelen med Globens parkeringshus är dock att det i samband med stora evenemang blir lång väntetid för att komma ut.

Arlanda Parkering
Ska du ut och resa från Arlanda flygplats och letar efter en långtidsparkering finns det rätt många alternativ
De fyra stora alternativen på långtidsparkering vid arlanda förutom de som drivs av flygplatsen är Benstockens parkering, Lindskrogen,  Måby Park Arlanda och Flygplats parkering Arlanda. Ska du flyga från Arlanda och planet går tidigt på morgon eller sent på kvällen kan en bra idé vara att bo på något hotell som även erbjuder långtidsparkering.

Parkering i Köpemhamn vid Kastrup
Parkera billigt på Köpenhamns flygplats Kastrup. Om du ska resa och vill boka parkering på Kastrup,  Du får rabatterat pris på parkeringen, om du bokar via flygplatsens webbsajt.

Parkering vid Sturup i Malmö
Det finns flera olika alternativ på parkering vid Malmö flygplats, mer känd som Sturup.